❮❮
Kedves Olvasó! Végre megjelent a Néhány lány címet viselő új kötet is!
Könyveim kiadója a megjelentetés költségeit álló Kilátó Kulturális Egyesület, a befolyt vételár az ő számlájára kerül vissza, és a számlát is az egyesület bocsátja ki. A kiadóval történt megállapodás alapján a könyvek személyesen tőlem vagy az alább látható megrendelő felület kitöltése után házhoz szállítással, a postai költségekkel növelt összeg utólagos megfizetése mellett is megvásárolhatók.

A könyvek egységesen 3.250 Ft-ba kerülnek a fenti esetekben. A szállítási költség 1.795 Ft, de 5 könyv feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes.
Karácsonyi akció december 22-ig! A könyvek egységesen 2.500 Ft-ba kerülnek. A szállítási költség 1.795 Ft, de 4 vagy több könyv megrendelése után a kiszállítás ingyenes.
A kiadó a könyvek és a szállítás árát megelőlegezi, ezért a csomagban található számla egy összefoglaló számla, amely a könyv (könyvek) árán kívül ezt a megelőlegezett összeget is tartalmazza.
Dedikálási igényét – a pontos név feltüntetésével – a honlapunkon található e-mail címünkön jelezheti.
A Semmi beszéd ma már megtalálható néhány könyvesboltban az ország különböző területein, és bízunk benne, hogy a Néhány lány is mielőbb kapható lesz számos helyen. A könyvek értékesítési árát a saját árképzési szisztémája alapján a bolt állapítja meg, arra mi csupán javaslatot tehetünk.

* Az E-mail cím megadása nem kötelező, de ajánlott. Lehetővé teszi a küldeménnyel kapcsolatos párbeszédet.
Dear Reader, the new book "Néhány lány" has finally been published!
The publisher of my books is Kilátó Kulturális Egyesület, all revenues are remitted to their account and they issue the receipt. As agreed with the publisher, the books can also be ordered directly from me. The price of the books and transport costs are to paid upon delivery.

The price of the books is HUF 3250. The delivery cost is HUF 1795 in Hungary. Delivery is free for orders over 5 books.
Christmas sale until December 22! The price of the books is HUF 2500. The delivery cost is HUF 1795 in Hungary. Delivery is free for orders over 3 books.
“Semmi beszéd” is also available in some good bookshops all over the country, and hopefully you will be able to buy “Néhány lány” in the shops, as well. The prices are set by the shops themselves.

*Providing an e-mail address is not obligatory but recommended. It makes delivery-related communication easier.
Megrendelés
Order
Ft/db
HUF/pc
db pcs 0
Ft
HUF
Ft/db
HUF/pc
db pcs 0
Ft
HUF
Ft/db
HUF/pc
db pcs 0
Ft
HUF
Postaköltség
Postal fee
0
Ft
HUF
Összesen
Total
0
Ft
HUF
Név:Name:
Cím:Address:
E-mail*:
MegrendelemConfirm order
MégseCancel